عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

کرملین: برای حملات پهپادی اوکراین آماده‌باش هستیم

سخنگوی کاخ کرملین با بیان اینکه کشف مواد منفجره در کشتی غلات اوکراینی زنگ خطر است، گفت که حمله رژیم کی‌یف به خبرنگاران روس عامدانه بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (دوشنبه) درباره افزایش حملات پهپادی تروریستی اوکراین به خاک این کشور هشدار داد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت: «تمام پهپادهای به‌کار رفته در حمله به مسکو نابود شد و اقدامات تلافی‌جویانه در حال انجام است. عملیات نظامی ویژه هم ادامه دارد و به اهداف خود می‌رسد».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «تلاش‌های اوکراین برای حمله به خاک روسیه با هواپیماهای بدون سرنشین در حال افزایش است و همه کسانی که در زمینه امنیت منطقه کار می‌کنند در حالت آماده‌باش هستند».

 

بامداد امروز بود که رئیس منطقه «کریمه» اعلام کرد که ۱۷ پهپاد ارتش اوکراین که برای هدف قرار دادن این شبه‌جزیره به منطقه فرستاده شده بود، توسط پدافند هوایی روسیه منهدم شد.

 

سخنگوی کرملین با بیان اینکه اوکراین عامدانه به خبرنگاران روس حمله کند، اظهار داشت: «مسئولیت کشتار آنها نیز بر عهده رژیم کی‌یف است. اما نیروهای مسلح روسیه مراکز اجتماعی و کلیساها در اوکراین را هدف قرار نمی‌دهند و اظهارات خلاف آن نادرست است».

 

طبق این گزارش، پسکوف با تایید پیداشدن ردی از مواد منفجره در کشتی حامل غلات اوکراینی در ترکیه، تصریح کرد: «این زنگ خطری برای پل کریمه است و لازم است که هوشیاری خود را افزایش دهیم».

 

وی در واکنش به برخی گزارش‌ها درباره احتمال رایزنی «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود تاکید کرد که تاکنون هیچ تماسی برنامه‌ریزی نشده اما این قضیه منتفی نیست.

 

امروز همچنین «دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه با بیان اینکه رژیم کی‌یف نتوانسته به هیچ موفقیتی در جریان ضدحملات خود برسد، گفت که روس‌ها باید برای افزایش حملات اوکراینی‌ها به اهداف غیرنظامی آماده باشند./ فارس

ارسال نظر